Zwarte Cross 2018

Unknown

De ferrari onder de kartonnen dozen, de prins van kartonland: de KarTent is de festivaltent gemaakt van 100% karton!
En nu ook op de cross!

 

De KarTent is niet zomaar een tent: Hij is volledig recyclebaar en helemaal gemaakt van karton! Hij staat voor je klaar als je op het festival aankomt! Speciaal ontworpen voor de festivalomgeving en ideaal geschikt voor 2 personen!

Omdat de tent van karton is, kan je er ook prima op schilderen! Zorg dat je tent de mooiste op de festivalcamping is of verbaas je buren met je ludieke teksten!

Anders dan andere tenten blijft onze tent donker en koel in de ochtend, zodat je je festivalkater lekker uit kan slapen zonder daarbij door het enthousiaste ochtendzonnetje gestoord te worden! Dat betekent dat je weer volop energie kan tanken om nog een festivaldag hard te gaan!

Heb je thuis geen luchtbedjes en slaapzakken of geen zin om ze mee te nemen? Geen probleem, wij hebben het voor je! Je kunt ze bij ons bestellen, en wij zullen zorgen dat ze klaarliggen als je bij je tent aankomt. Zo komt ‘t wel heel dicht in de buurt van een hotel!

Ons verhaal

Ooit geslapen op een festivalcamping? En is de enorme troep na afloop je toen opgevallen? Ons wel! Mensen laten vanalles achter: flesjes, glazen, maar ook: tenten! Sterker nog: 1 op de 4 festivalbezoekers weigert zijn tent mee naar huis te nemen en laat hem achter. Wij snappen dat best een beetje; je bent moe en brak, en het laatste waar je zin in hebt is een tent opbreken en mee naar huis slepen. Maar het is natuurlijk niet zo best voor het milieu; per jaar gaan er daardoor 25.000 tenten naar de vuilstort.  Daarom bedachten wij een oplossing: de KarTent.

De KarTent is een volledig recyclebare festivaltent die uit slechts 1 materiaal bestaat: karton. Dit zorgt ervoor dat de KarTent eenvoudig gerecycled kan worden. Na het festival halen we de tentjes op en recyclen we ze, zodat ze de tent kunnen gebruiken om toiletpapier, boeken, schoenendozen of andere uiterst romantische dingen van te maken! Maar das niet alles; met slechts een paar insnedes kan de KarTent worden gebruikt als palletbox, met veelzijdige toepassingen in de logistieke sector.

KarTent bestaat sinds 2015. Ooit begonnen als kleinschalig initiatief; inmiddels verkopen we op meer dan 80 festivals in meer dan 10 verschillende landen!

 

De KarTent is volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland, en is helemaal toegerust op ons Nederlandse weer. Het unieke design van de tent zorgt ervoor dat de KarTent extreem sterk en waterdicht is; hij heeft zich inmiddels bewezen op meer dan 150 evenementen wereldwijd.

De goede prestaties van de KarTent zijn niet ongezien gebleven; KarTent ontving in 2017 de prestigieuze ‘Red Dot’ design award voor uitstekend product design.

 

Waarom karTent?

makkelijk!

Direct na aankomst naar ‘t festival!

100% Recyclebaar

Wij recyclen al het materiaal!

donker in de ochtend!

Slaap je kater uit!

heerlijke prijs!

Supergaaf én betaalbaar!

Slaap als een koning!

Niet zo’n zin om je eigen matje en slaapzak mee te nemen? Geen probleem, dan doen wij dat toch voor je?! Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw opgeblazen matje en slaapzak al klaarliggen als je aankomt bij je KarTent! Onze producten zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een perfecte nachtrust!

Niet zo’n zin om de spulletjes mee te nemen na het festival? Geen probleem, wij zullen ervoor zorgen dat ze opnieuw worden gebruikt, en niet weggegooid worden!

Dus, waar wacht je nog op?! Bestel je Kartent nu en wordt de kartonkoning van de festivalcamping!